jueves, 30 de septiembre de 2010

Gran Turismo 5 Racing Game Дата виходу

http://jugar-online.blogspot.com/

Це продовження цієї гри у вас є час з нами і що ця нова презентація обіцяє бути кращим гоночна гра коли-небудь. І не тільки краще для величезної кількості варіантів, транспортних засобів, маршрутів і варіації, які зазвичай включають в себе всі ігри серії.

Це гра, яка, як і їх попередньої серії обіцяє залишити вас з відкритим ротом і ви принесете дивно графіком ігор, які ви можете побачити всі деталі і способи, в яких ця гра була розроблена, який був призначений для всіх любителів похвали відео гоночних ігор.

Також налаштування частини будуть також присутні в Gran Turismo 5 у всій своїй красі. З самих основних турбіни рівні, підвіска, шини, спортивні комплекти серед інших, які потребують в автомобілях, на можливу зміну рами, зниження ваги автомобіля або розміщення спойлери і спідниці, щоб підвищити його аеродинаміки.

Ймовірна дата для цього нового anzamiento бути на 24 листопада цього року, де ваші пальці, як очікується, рев fueza коли у вас грати в цю нову гру обіцяє бути великим тяжіння для всіх любителів похвали кар'єри гри.

No hay comentarios: